Yücel, Şahine’ teşekkür ederek şunları söyledi: “Kadim tarihi ile pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan, “ilklerin şehri” ve “âşıklar kenti” Uşak’a hizmet edecek olmanın coşku ve kıvancı içerisindeyim. Şahsıma böylesine önemli, bir görevi tevdi eden Milli Eğitim bakanımız Sayın Yusuf Tekin’e şükranlarımı arz ederim.

Türkiye Yüzyılının mimarı olacak öğrencilerimiz, fedakâr öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz, fedakâr öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle birlikte ülkemizin aydınlık geleceği için gecemiz gündüzümüze katarak tüm öğretim kurumlarımızın işlevselliğini ve verimliliğini çağın gereksinimlerinin ötesine taşıyacağız. Eğitim ve öğretimdeki her olumlu gelişme bir milletin varlığının devamlılığı, kalkınması, güçlenmesi ve müreffeh yarınlara ulaşmasındaki önemin bilinciyle üzerimize düşen görevi kararlılıkla yürüteceğiz.

ÖSYM Ön Lisans Sonuçları Açıklandı! ÖSYM Ön Lisans Sonuçları Açıklandı!

Ülkemizin her alanda adını altın harflerle yazdıracağı Türkiye Yüzyılı hedeflerine emin adımlarla yürürken, Sayın Valimizin himayelerinde tüm eğitim paydaşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın basın mensuplarının, hayırseverlerimizin ve tüm Uşaklı hemşerilerimizin desteklerini esirgemeyeceğine olan inancım tamdır.

Bu hislerle vazifeme başlarken görevi devraldığım İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bülent Şahin’e teşekkür ediyorum. Eğitime değer katan yönetici öğretmen ve personelimize bugüne kadar yapmış oldukları hizmetten dolayı şükranlarımı sunar, geleceğimizin ümidi olan sevgili öğrencilerimize başarılar dilerim.”

Daha sonra halef ve Selef müdürler Şahin ve Yücel birlikte Uşak Valisi Dr. Turan Ergün’ü makamında kabul etti. Şahin’e vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Ergün, Yücel’e de başarılar diledi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK