Uşak Mimarlar Odası'nda gerçekleşen genel kurul sonucunda yönetim değişikliği yaşandı. Mimarlar Odası Uşak İl Temsilciliği'nin yeni başkanı Bilge Sevinç Ergenay oldu. CHP'den Uşak Belediye Başkan aday adaylığı da yapmış olan Mimar Çağlar Samancı, görevi Ergenay'a devretti.

Samancı, yaptığı açıklamada, "16 yıl yönetim kurulu üyeliği ve 4 yıl başkanlık görevi yürüttüğüm Uşak İl Temsilciliği genel kuruluna katılım sağladım. Birlikte olmanın gücünü hissettiğim meslek odamızda görev yaptığım tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma bu güne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Ayrıca, Mimarlar Odası Uşak Temsilciliğinin ilk kadın başkanı Sayın Bilge Sevinç Ergenay ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Yeni dönemde Bilge Sevinç Ergenay liderliğindeki yönetim kurulu da belirlendi. Ergenay'ın yanı sıra Tuğba Gökçe, Şenay Doğru, Atakan Meriç ve Cebrail Bilgeyerkin yeni yönetimde yer alacak isimler oldu.

Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor? Uşak'ı bu hafta nasıl bir hava bekliyor?

Göreve gelen Bilge Sevinç Ergenay, Mimarlar Odası'nın misyonunu sürdürerek, mesleki alanda etkin çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. 

Seher ZEYBEK /HABER

Editör: Seher ZEYBEK