Uşak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü, bünyesinde çalıştırılmak üzere çeşitli departmanlarda personel alımı yapılacağını duyurdu. İlan edilen pozisyonlar arasında garson, aşçı yardımcısı, kat görevlisi, bulaşıkçı, resepsiyonist, gıda mühendisi ve aşçı bulunuyor.

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

Uşak Öğretmen Evi

Öğretmenevi'nin personel ihtiyacını karşılamak üzere 25 kişilik kadro açıldı. Bu kapsamda 9 garson, 3 aşçı yardımcısı ve 3 kat görevlisi ve 1 bulaşıkçıyarı zamanlı olarak istihdam edilecek. Bu pozisyonlar için çalışma saatleri 08.00-15.00 arasında, günlük 6 saat olacak şekilde belirlendi. Çalışma yeri ise Kurtuluş Mahallesi doğan Özkahraman Caddesi üzerinde bulunan Uşak Öğretmen Evi. Bunun yanı sıra 1 bulaşıkçı, 3 resepsiyonist, 1 gıda mühendisi ve 2 aşçı tam zamanlı olarak görev yapacak. Mesai saatleri ise 09.00 - 17.00 olacak şekilde 8 saat olarak belirlendi.

Uşak Öğretmen Evi (2)

Başvuru koşulları arasında 18-45 yaş aralığında olmak, son bir yıldır Uşak merkez sınırları içinde ikamet etmek, en az ilkokul mezunu olmak, T.C. vatandaşı olmak ve daha önce kamu kurumlarında çalışma tecrübesine sahip olmak yer alıyor. Adayların başvuru sırasında kimlik belgesi fotokopisi, adli sicil kaydı, diploma fotokopisi, ikametgah belgesi ve aile hekiminden alınmış sağlık raporu sunmaları gerekiyor. Adaylar, 22-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında Uşak Öğretmenevi Sosyal Tesisleri'ne şahsen başvuruda bulunacak.

Muhabir: Ece Yıldırım