Uşak Eğitim ve Araştırma Hastasinnde tedavi gören çocukların eğitimlerinin aksamaması için oluşturulan 1 öğretmenin görevli olduğu hastane sınıfıni ziyaret eden Müdür Güvenç, burada eğitim alan hasta çocuklarla neşeli sohbetler yaptı ve onlara çeşitli hediyeler sundu.

Hstokul (4)

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

Konu ile ilgili Uşak Sağlık Müdürlüğünce yapılan açıklamada; “Hastanede yatarak tedavi gören çocukların okul yaşantılarının kesintiye uğramadan hastane ortamında devam ettirilmesi, hastalık süreçleri sona erdiğinde, çocuğun okuluna döndüğünde eğitimine kesintisiz olarak devam etmesinin sağlanması ve hastanede kaldıkları süre içerisinde yaşayacakları olumsuzlukların giderilmesine katkı sunmak amacı ile Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Uşak İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda “Okulum Hastanemde” projesi hayata geçirilmiştir.

Hstokul (3)

Hastane Sınıfını ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Erkan Güvenç tarafından sınıfımızda eğitim alan öğrencilerimize Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından ilköğretim çağındaki çocukların; sağlık alanına ilişkin en doğru bilgileri edinmeleri, sağlık okuryazarlığının ve sağlık kültürünün geliştirilmesi, günlük yaşam motivasyonlarına katkı sunulması amacıyla hazırlanan “Sağlık Çocuk Dergisi” dağıtılmıştır” denildi.

Hstokul (1)

Muhabir: SALİH KILINÇ