Merkez, "Bu Atölyede Sanat Var!" diyerek 12-29 yaş grubundaki gençlere yönelik her pazartesi günü düzenlenecek olan taş boyama, ahşap boyama ve takı tasarım atölyelerini içeren el sanatları kursunu duyurdu.

Güzel Sanatlar Atölyesi çatısı altında gerçekleşecek olan bu kurslar, gençlerin en verimli ve üretken yaşlarında beden ve kalp birlikteliğini tecrübe etmelerine olanak tanıyacak nitelikli atölye çalışmalarını içeriyor. Kendini sanatla ifade etmek isteyen gençler, estetik bir dil kullanarak hayata ve kendilerine dair duygularını toplumla paylaşabilecekleri çeşitli programlara katılma imkanına sahip olacak.

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

Sivaslı Gençlik Merkezi'nin planladığı El Sanatları Kursu kapsamında; taş boyama, ahşap boyama ve takı tasarımı gibi el becerilerini geliştirecek atölyeler düzenlenecek. Kursa katılmak isteyen gençler, kimlik fotokopisi ile şahsen gençlik merkezine başvurarak kayıt yaptırabilirler. Kurs ücretli olup kontenjan sınırlıdır. Yeterli başvuru alındığı anda başlayacak olan kurs, gençlerin sanatla buluşmalarını ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini hedefliyor.

Muhabir: Seher ZEYBEK