Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

El Sanatları Öğretmeni Bilge Taşdemir önderliğindeki kursiyerler, 2 aylık bir emeğin ürünü olan manzara resmi rölyef çalışmasını Kaymakam Ayşegül Efe'ye hediye etti. Hediyeyi takdim etmek için Sivaslı Halk Eğitimi Merkezi kurum müdürü Ramazan Yıldırım, El Sanatları Öğretmeni Bilge Taşdemir ve kursiyerler Sivaslı Kaymakamlığı'na giderek Ayşegül Efe'yi makamında ziyaret etti.

Görsel Temsilidir. (8)

Bilge Taşdemir'in rehberliğinde gerçekleşen çalışma, öğrencilerin el becerilerini ve sanatsal yeteneklerini ortaya koymalarına olanak tanıdı. Tamamlanan eser, öğrencilerin özverili çalışmalarının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Görsel Temsilidir. (3)

Ziyaret sırasında kursiyerler, Kaymakam Ayşegül Efe'ye gösterdikleri misafirperverlik için teşekkürlerini ilettiler. Kaymakam Efe ise kurum müdürü Ramazan Yıldırım, El Sanatları Öğretmeni Bilge Taşdemir ve kursiyerlere nazik hediyeleri için teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Ayrıca, kurum müdürü Ramazan Yıldırım'dan Halk Eğitimi Merkezi'nde gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Efe, yakın zamanda Sivaslı Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerin çalışmalarını yakından inceleyeceğini söyledi.

Hediye edilen rölyef çalışmasının yanı sıra, dikiş atölyesi kapsamında yapılan panço da Kaymakam Ayşegül Efe'ye takdim edildi. 

Muhabir: Seher ZEYBEK