Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı Uşak 9. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı Kapılarını Açtı

Sivaslı Müftülük Hizmet Binası'nda bulunan 4-6 yaş Kuran kursu sınıfındaki öğrenciler, yerli malı haftasını coşkuyla kutladı.

Yerli Malıı

Programa ilçe müftüsü Murat KUMTEPE de katılırken, kurs öğretmeni Şerife ORTAPINAR öğrencilere yönelik keyifli bir etkinlik düzenledi. Öğrenciler, yerli malı haftası kapsamında ülkemizde yetişen meyve ve sebzelerin önemini öğrendikleri etkinlikte bir araya geldi. İlçe müftüsü Murat KUMTEPE'nin de katılımıyla gerçekleşen programda çocuklar, meyveleri çizerek öğrenmenin yanı sıra, eğlenceli bir etkinlikle maske yapma şansı buldular.

Yerli

Kurs öğretmeni Şerife ORTAPINAR'ın hazırladığı renkli program, öğrencilere hem eğlenceli bir gün yaşatırken, hem de yerli ürünlerin önemini vurguladı. Yerli malı haftası etkinliği, öğrencilerin hem eğitici hem de keyifli bir şekilde zaman geçirmelerine olanak tanıdı. Sivaslı'da gerçekleşen bu özel etkinlik, küçük öğrencilerin yerli ürünlere ve milli değerlere duyarlılıklarını artırmalarına katkı sağladı.

Yerli Malıııı

Muhabir: Seher ZEYBEK