Uşak’ta 18 Eylül Çarşamba akaryakıt fiyatları Uşak’ta 18 Eylül Çarşamba akaryakıt fiyatları

Tokat"ta düzenlenen liselerarası Türkiye Güreş Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Sivaslı Anadolu Lisesi Öğrencisi Muhammed Özbay ve Uşak’ta düzenlenen ortaokullar arası güreş müsabakalarında takım halinde küçükler kategorisinde Uşak Şampiyonu olan 31 Ağustos Ortaokulu öğrencileri hürrüyet Şafak’ın misafiri oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı – Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün koordinesinde gerçekleştirilen 2023-2024 sezonu Okul Sporları Gençler Serbest/Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 54 ilden toplam 600 sporcunun katılımıyla 04-07 Ocak 2024 tarihleri arasında Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda düzenlendi. İlçemizin genç yetenekli sporcusu Muhammed Özbay, şampiyonada sergilediği üstün performansla Türkiye genelinde 3. olarak büyük bir başarı elde etti.

Hürrüyet Şafak’ın diğer misafirleri ise, Uşak’ta düzenlenen ortaokullar arası güreş müsabakalarında takım halinde küçükler kategorisinde Uşak Şampiyonu olan 31 Ağustos Ortaokulu öğrencileri oldu. Başkan Şafak, öğrencileri üstün başarılarından dolayı tebrik ederek hediyelerini takdim etti. Ziyarete Sivaslı İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Yelken’de katıldı. Sportif başarılarıyla Sivaslı'nın adından söz ettiren öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Muhabir: Seher ZEYBEK