Banazlı gazeteci Hüseyin Demir’e açıklamalarda bulunan Aras, 3 gün önceki açıklamaların bir tiyatro oyunu olduğunu da sözlerine ekledi.

Adsız Tasarım 2024 02 21T104600.541

İşte Aras’ın oldukça ilginç açıklamaları:

“Son birkaç gündür gelişen olaylar ve hakkımızdaki dedikodulara cevap vermek bizim için elzem olmuştur.  İYİ Parti Banaz Teşkilatı olarak biz bütün gücümüzle seçimlere hazırlanırken maalesef İl Başkanımız Ayşegül Obalı’nın beceriksiz, liyakatsiz, ve kibir dolu davranışlarının bedelini biz ödemek durumunda kaldık.

Banaz İlçe Teşkilatı olarak bizim bilgimiz dışında bir takım kimselerle görüşmüş ve pazarlıklara girişmiştir. Ret cevabı almasına rağmen ertesi gün yine görüşmüş ama pazarlıklar olumsuz sonuçlanmıştır. Pazarlıkta neler görüşüldüğünü biz hala bilmiyoruz.

Ayşegül Obalı’nın bu davranışlarına insanlık onuru gereği Banaz İlçe Başkanlığı ve üyeliklerinden istifa ederek tepki gösterdik. Ayşegül Obalı’nın yaptığı işten duyduğu mahcubiyetle 18 Şubat akşamı bize gelerek; bir görev değişikliği tiyatrosunda oynanmamız istemesi üzerine, partimizin yıpranmaması ve bizden sonra gelecek arkadaşların rahat çalışması adına bu görev değişikliği tiyatrosunun figüranları olmayı kabul ettik.

Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi Sivaslı’da hafriyat kamyonu 1 otomobili metrelerce sürükledi

Ondan sonra bizim başka parti ve adaylarla görüşerek bir takım oyunların içerisinde olduğumuz söylemesi ve bu konuda soruşturma yaptığını söylemesi, siyaset kurumunun nasıl bir ahlaksızlık ve çapsızlık içerisinde olduğunun göstergesidir. Kendisini kınıyor ve ahlaka davet ediyorum.

Bizler İYİ Parti’den istifa etmiş bulunmaktayız. Her parti ve adaya eşit mesafedeyiz”.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/usakin-banaz-ilcesinde-iyi-parti-ilce-baskani-ve-baskan-adayi-cekildi 

Muhabir: SALİH KILINÇ