Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi başvurularında hatalı veya eksik belgelerin tamamlanması için, Uşak İl Tarım Müdürlüğü bir duyura bulundu. Uşak tarım Müdürlüğü ilan panosuna başvuru yaparken eksik evrağı bulunan vatandaşların listesi asıldı. Listede yer alan hatalı belge ve dokümanların sistem üzerinden 4 Nisan 2024 – 19 Nisan 2024 tarihleri arasında yüklenerek tamamlanması gerekiyor. Müdürlük,  Bu tarihten sonra sistem üzerinden belge tamamlanması mümkün olmayacağını da hatırlattı. 

İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor İkinci el araç alışverişinde yeni dönem başlıyor

Yapılan duyuruda, "​Kırsal Kalkınma Yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında; 

Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Başvuru aşamasında Hatalı belge ve doküman işlemlerinin uygulanmasında 2023/51 No.lu Tebliğ kapsamında yayımlanan Uygulama esaslarında yer alan Başvuruların Değerlendirilmesi başlığındaki kriterler dikkate alınır.​

İlgili mevzuat gereği Eksik evrak Listesi İl Müdürlüğümüz İlan Panosunda yayımlanmış olup Listede yer alan Hatalı belge ve dokümanların sistem üzerinden yüklenerek tamamlanması 14 Nisan 2024 – 19 Nisan 2024 tarihleri arasında mümkün olacaktır. Bu tarihten sonra sistem üzerinden belge tamamlanması mümkün olmayıp, müracaatlar sistemde görüldüğü son hali ile işleme alınacaktır." satırlarına yer verildi. 

Muhabir: Ece Yıldırım