Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yer alan Türk havacılık ve Uzay sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine terör örgütü tarafından yapılan hain ve alçak saldırı; Uşak Valisi Dr. Naci Alkan, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, AK parti uşak Milletvekilleri Fahrettin Tuğrul ve İsmail Güneş tarafından şiddetle kınandı.

Hain ve kalleş saldırı sonucunda 5 kişi şehit düşerken, 22 kişi de yaralandı. Bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken, güvenlik güçlerinin saldırı ile ilgili soruşturması sürüyor.

İşte bu hain ve alçak saldırıya Uşak’tan yükselen tepkiler:

Dr. Naci Aktaş Uşak Valisi; “Milletimizin başı sağ olsun. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Terörün her türlüsünü lanetliyoruz”

Ali Karaoba CHP Uşak Milletvekili; Bugün Ankara Tusaş'ta meydana gelen hain terör saldırısı sonrası Ankara Milletvekilimiz Dr. Aylin Yaman ile önce Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi ve sonrasında Bilkent Şehir Hastanesi'nde yaralılarımızı ziyaret ettik. Sağlık emekçilerimize de bu geceki yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ederim.

Terörü nerden gelirse gelsin lanetliyor, bugünkü hain saldırıda kaybettiğimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve ülkemizin başı sağ olsun”

İsmail Güneş AK Parti Uşak Milletvekili; “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.’nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yönelik düzenlenen terör saldırısını şiddetle lanetliyorum.

Uşak merkez ve 3 ilçesine yarın elektrik verilemeyecek Uşak merkez ve 3 ilçesine yarın elektrik verilemeyecek

Terör saldırısında şehit ve yaralılarımızın olduğunu teessürle öğrendim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum.

Aziz milletimizin başı sağ olsun”

Fahrettin Tuğrul AK Parti Uşak Milletvekili; “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısını lanetliyorum.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Aziz Milletimizin başı sağolsun”

Muhabir: SALİH KILINÇ