Uşak merkezde eğlence yerlerinin çoğu boş kaldı. Cadde ve sokaklarda da çok insan yoktu. Uşaklılar yeni yıla aile arasında evlerinde girmeyi tercih etti. Geçtiğimiz hafta terör saldırıları sonucu yitirdiğimiz 13 şehidimizin acısı ve Filistin/ Gazze’de yaşanan insanlık dramı da bu yılbaşını coşku ile kutlamamıza engel olan faktörlerdi.

Uşak ilçelerinde de sakinlik ve huzur hâkimdi

 Banaz: İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için bu gece ilerleyen saatlere kadar uygulama yaptılar. Her bir vatandaşın yılbaşına güven içinde girmeleri için görevde olduklarını belirten yetkililer bütün vatandaşlarımızın huzurunu sağlamak İlçe Jandarma Komutanlığımızın görevidir dediler.

Banaz Kaymakamı Cuma Emeç vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için görevi başında olan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve ilçe sağlık çalışanlarıyla ile bir araya gelerek yeni yıllarını tebrik etti.

Karahallı: Kaymakam Funda Hamza Çaldağı; yılbaşı akşamı ilçenin huzuru ve güvenliği, can ve mal emniyeti ile vatandaşlarımızın sağlığı için görev başında olan kamu görevlilerini, görev yerlerinde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı Uşak Valisi Dr. Turan Ergün Artvin’e atandı

Adsız Tasarım 2024 01 01T124124.862

Eşme: Kaymakam Selin Sarı, emniyet ve jandarma uygulama noktasını ziyaret etti.

Kaymakam Sarı, vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev yapan personelin ve seyahat halindeki vatandaşlarımızın yeni yılını kutladı.

Kaymakam Selin Sarı, Eşme Devlet Hastanesi, 112, İtfaiye personellini de ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Adsız Tasarım 2024 01 01T124214.461

(SALİH KILINÇ / HABER)

Muhabir: SALİH KILINÇ