Bera Holding (BERA) bünyesinde bulunan Adaçal Endüstriyel Mineraller'den Uşak Eşme'ye Büyük Güneş Enerjisi Yatırımı yapılacak. 

ges

Adaçal Endüstriyel Mineraller Sanayi ve Ticaret A.Ş., Uşak'ın Eşme ilçesinde 6.000 kWe / 6.980,22 kWp gücünde güneş enerjisi santrali (GES) kuracak. Projede, panel tedariki Sunlego Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından sağlanırken, diğer ekipmanlar ve işçilik ise Metsan İnovasyon Enerji San. Tic. Ltd. Şti. tarafından hayata geçirilecek. Proje toplamda 2 milyon 580 bin 000 USD'ye mal olacak. 2024 yılı bitmeden tamamlanarak üretime geçmesi hedefleniyor.

Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı

Gess.jpg1

BERA Holding'den yapılan resmi açıklamada ise, "Grup Şirketlerimizden Adaçal Endüstriyel Mineraller Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Uşak ili Eşme ilçesinde bulunan arazisine 6.000 kWe / 6.980,22 kWp gücündeki GES'in kurulumu için panel kısmında Sunlego Enerji Sistemleri San. ve Tic. A.Ş., diğer ekipmanlar ve işçilik kısmında Metsan İnovasyon Enerji San. Tic. Ltd. Şti. ile olmak üzere 2.580.000 USD tutarında üçlü sözleşme imzalanmıştır. Projenin 2024 yılı içinde tamamlanarak üretime geçmesi hedeflenmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer verildi. 

Muhabir: Ece Yıldırım