Türkiye Süpermoto Şampiyonası 13-14 Temmuz tarihlerinde Uşak'ta yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Uşak belediyesi, Türkiye Motor Federasyonu ve Uşak Motor Sporları Kulübü işbirliği ile düzenlenecek şampiyonanın 13 Temmuz Cumartesi ve 14 Temmuz Pazar günleri yapılacağı duyuruldu.

Türkiye Motor Federasyonu, yarışmaya katılmayı planlayan sporculara bir hatırlatmada bulundu. Yapılan açıklamada; “Federasyonumuz yarış takviminde yer alan tüm yarışların ONLİNE KAYIT kapanma saati her yarış öncesi Perşembe günü saat 18:00’e alınmıştır.

ONLİNE KAYIT sistemine dekont yükleme zorunluluğu getirilmiştir. SİGORTA ÜCRET BEDELİ (1.000 TL)’dir.

16 yaş altı (2008 yılı, ay itibariyle yarış tarihi sonrasında doğanlar (05.07.2008 sonrası doğumlular) ve kadın sporculardan sigorta ücreti alınmayacaktır.

Online kayıt yapmadan önce dekontunuzu hazır hale getirmeniz gerekmektedir.

Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir” Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir”

Kaydınızın tamamlanması için doğru dekont yüklemeniz gerekmektedir.

Yanlış dekont yüklemelerinde cezai işlem uygulaması yapılacak olup yarış kaydı alınmayacaktır.

Motorcu Uşak (1)

(TÜRKİYE SÜPERMOTO ŞAMPİYONASI 1.AYAK UŞAK YARIŞI)

TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU

Banka: Garanti Bankası 

IBAN:TR93 0006 2000 7110 0006 2985 52

Açıklama: Sporcu Ad- Soyad -TC No” denildi.

Uşak’ta 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Süpermoto Şampiyonası’na; Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Dünya Superbike şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, Dünya SSP Şampiyonları Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, Uşaklı Milli sporcu Dünya Endurans Şampiyonu Asrın Rodi Pak ve yine Uşaklı Doğu Avrupa Supermoto Birincisi Berkay Sarıay gibi dünyaca ünlü motosiklet şampiyonlarının katılması bekleniyor.

Motorcu Uşak (2)

Muhabir: Salih Kılınç