Zafer Arpacı’nın yarın Ankara AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenecek olan 23. Yılı Kuruluş etkinleri kapsamındaki  bir törenle Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden rozetini takmasıyla AK Parti’ye döneceği kesinleşti. Arpacı’nın Ankara yolculuğa için hazırlıklara başladığı belirtildi.

Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

AK Parti’den 2014-2019 yerel seçimlerinde Banaz Belediye Başkanı seçilen ve 2024 yerle seçimlerinde aday gösterilmeyince bağımsız olarak seçimlere girip üçüncü kez seçilen Zafer Arpça yuvasına dönüyor.

Arpacı 1 (2)

Arpacı niçin yeniden AK Partili oldu?

Daha önce 2 kez AK Parti’den Banaz Belediye Başkanı seçilen Zafer Arpacı, 31 Mart yerel seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmemişti. Bunun üzerine bağımsız aday olarak seçime giren Arpacı, CHP ve AK parti adaylarına fark atarak yeniden Banaz Belediye Başkanı seçilmişti.

Arpacı, bağımsız adaylığı sırasında; “AK Parti’de iki kişi yüzünden yeniden aday olamadım” demişti. O dönemde  Arpacı’nın kast ettiği kişilerin, AK Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar ve AK Parti Uşak Milletvekili Fahrettin Tuğrul olduğu iddia edilmişti.

Arpacı’nın yakın çevresine; “Benim parada, pulda, makam ve mevkide gözüm yok. Ne yapıyorsam ilçem Banaz için yapıyorum

Partime yeniden dönmemin nedeni de ilçemize daha çok yatırım ve hizmet gelmesi içindir. İktidarımızdan ilçemize her türlü hizmeti getirebileceğimize inandığım için yeniden yuvama döndüm” dediği öğrenildi.

Arpacı 1 (1)

Uşak’ta bağımsız aday kalmadı

31 Mart yerel seçimlerinde Uşak’ta Banaz ilçesinden Zafer Arpacı, Eşme İlçesine bağlı Yeleğen Beldesinden de Ecevit Emir bağımsız olarak belediye başkanı seçilmişlerdi.

Geçtiğimiz günlerde Yeleğen Belediye Başkanı Ecevit Emir CHP’li olmuştu.

Yarın Banaz Bağımsız Belediye Başkanı Zafer Arpacı’nın da geçmesiyle Uşak’ta bağımsız seçilen Belediye başkanı kalmayacak.

Muhabir: SALİH KILINÇ