https://www.yesilsivasligazetesi.com/olarak sizler için Valilik konağı önünde bulunan anayolun bozuk kaldırımını görüntüledik.

Bozuk Yol (4)

Malatya gece yarısı sallandı: 4.4 büyüklüğünde deprem.! Malatya gece yarısı sallandı: 4.4 büyüklüğünde deprem.!

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ Muhabiri Salih Kılınç, bozuk kaldırımda değerlendirmelerde bulundu.

Salih Kılınç, “Ankara İzmir Karayolu’nda bulunan Valilik Konağı’nın 50 metre kadar Afyon istikametindeyiz. Bir şey söylemeye de gerek yok. Uşak’ın can damarı Valilik Konağı’nın bulunduğu İzmir’den Ankara’ya giden binlerce aracın geçtiği bir yerde kaldırımın haline ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bu durumu daha önceki Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın’a söyledim, yazdım. Şimdi Sayın Özkan Yalım’dan şurayı düzeltmesini bekliyorum. Uşak’a hiç yakışmayan bir manzara. Belediyecilik bu basit işleri yapmaktan geçer. Artık ben de yoruldum söylemekten. Evimi, iş yerimi sel basmasın. Kaldırımlarda, yollarda ayağımı kırmadan yürüyebileyim. Yapılacak en büyük belediyecilik hizmeti bana göre budur.

Bozuk Yol (3)

Sadece Valilik Konağı değil, Uşak’ın çeşitli cadde ve sokaklarında da aynı durum söz konusu. Uşaklı vatandaşların ve sürücülerin bozuk kaldırım ve yollarda çilesi bitmiyor. Yetkililerden duruma müdahale etmesi bekleniyor.

Muhabir: Ece Yıldırım