Tarihinde ilk kez Eşme, Sivaslı ve Karahallı ilçeleri olmak üzere 3 kadının görev yaptığı Uşak’ta genç kadın kaymakamlar sürekli vatandaş için koşturuyor.

Karahallı Kaymakamı Funda Hamza Çaldağı, beraberindeki heyet ile birlikte vatandaş buluşmaları kapsamında Alfaklar Köyüne bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Alfaklar Köyününe düzenlenen ziyaret sırasında ilk olarak köyde yaşayan kadınlarla bir araya gelen Kaymakamım Çaldağı, onlarla bir süre sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

 Daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen genç kaymakam, burada köy muhtarı ve köy halkının istek ve taleplerini dinledi. Gerçekleşen vatandaş buluşmaları sonrasında köyde ikamet etmekte olan Gazi Bilal Akgün’ü evinde ziyaret eden Çaldağı, Gazi Akgün bir süre sohbet ederek, herhangi bir ihtiyaçlarının talep ve önerilerinin bulunup bulunmadığı konusunda bilgi aldı.

Şehit aileleri ve Gazi ziyaretlerine devam edeceğini ifade eden Kaymakam Çaldağı,''Şehit aileleri bizlere vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın birer emanettir, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin  yanlarında olmaya devam edeceğiz'' dedi.         

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

Adsız Tasarım (70)

Kaymakamım Funda Hamza Çaldağı, Alfaklar Köyüne yaptığı ziyarette son olarak, köyde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 Gerçekleşen ziyaret sırasında Kaymakam Funda Hamza Çaldağı’na İlçe Jandarma Komutanı Bilgin Arslan, İlçe Özel İdare Müdürü Eyüp Can, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Koral Altınpınar, Vakıf Müdür V. Ahmet Pala, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yunus Demir, İl Genel Meclis Üyeleri Durmuş Yavuz ve Erdal Türkay eşlik etti.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK