Sivaslı'da yaşayan 28 yaşındaki Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz Perşembe 2023 tarihinden bu yana kayıp olarak aranıyor. Bulkaz’ın kaybından sonra yine Sivaslı ilçesinden olan Sevil Çetinkaya (50) adlı 3 çocuk annesi kadından da tam 52 gündür haber alınamıyor.

Bugün ATV Televizyon kanalında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına çıkan kayıp Sevil Çetinkaya’nın kardeşleri Yeliz ve Baykal Kaya, ablalarının İsmail Gezer adlı bir şahısla 2 yıldır birlikte olduklarını ve Didim’de 3 milyon 140 bin liraya satılan bir evin parasının ablalarında bulunduğunu açıkladılar. Kaya kardeşler, İsmail Gezer’in bulunmasıyla ablasının nerede olduğunun ortaya çıkacağını söylediler.

Uzun yıllardır Fransa’nın başkenti Paris’te yaşayan ve eşi ile boşanmak üzere olan 3 çocuk annesi eski hemşire Sevil Çetinkaya 28 Nisan’da Türkiye’ye geldi. Yanında bulunan İsmail Gezer’i annesine “İstanbul Adliyesi’nde çalışan başkatip” olarak tanıttı ve kendisine yardımcı olacağını söyledi.

Çetinkaya ve Gezer, 4 Mayıs’ta Sivaslı ilçesinden ayrıldılar. Daha sonra Sevil Çetinkaya’dan bir daha haber alınmadı. Kaya kardeşler Müge Anlı’nın programında ablalarının bulunmasını istediler.

Kız kardeşi Yeliz Kaya, “Ablam, bana İsmmail Gezer’in doktor olduğunu söyledi. Anneme de adliye başkatip olduğunu söylemiş. Ablam Sevil, İsmail’le birlikte Didim’e gidiyor ve varlığından haberimiz bile bulunmayan bir evi 3 milyon 140 bin TL’ye satıyor. Deniz kenarında 3 oda bir salon bu evin 5 milyon liradan fazla olduğu söyleniyor. Satıştan sonra İsmail Gezer’in banka hesabından ablamın hesabına 3 milyon 140 TL geçmiş.

Ablam, İsmail’le birlikte Sivaslı’ya geliyor ve annemi gördükten sonra “Ankara’ya gidiyoruz” diye ayılıyorlar. Sonra ablamdan bir daha haber alamadık. İsmail’e “Ablama ne yaptın?” diye sordum. “Ben onu Afyonkarahisar’da bıraktım” dedi. Bir gün sonra ablamdan hem bana, hem kızı Melisa’ya ve arkadaşı Nihal’e “Ben Afyon’da bir hoca buldum. Beni bir hafta misafir edecekler” şeklinde mesaj geldi.

Sevil (2)

Biz bu mesajın ablam tarafından çekildiğine inanmıyoruz. Çünkü, ablam noterden satış işlemleri için randevu bile almış. Ama gitmemiş” dedi.

İsmail Gezer’in ablasıyla duygusal bir bağı olmadığını belirten erkek kardeşi Baykal Kaya, “Ablam 7 yıldır eşiyle boşanmaya çalışıyordu. İsmail ona boşanması için yardımcı oluyordu. Aralarında duygusal bir bağ yoktu. İsmail’e “Ablama ne yaptın?” diye sordum. Afyon’da bıraktığını söyledi” dedi.

Sivaslı ilçesinden Hüseyin Bulkaz’dan tam bir yıldır,

Sivaslı ilçesinden Sevil Çetinkaya 52 gündür kayıp.

Sivaslı İlçemizde DEPREM Meydana Geldi Sivaslı İlçemizde DEPREM Meydana Geldi

Bu Sivaslı’da insanlara neler oluyor?

Muhabir: Salih KILINÇ