B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in “Cumhuriyetin 100. yılı eğitimin yüz yılı olacak” hedefiyle çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve kültürel bağlarını güçlendirmek amacıyla başlattıkları okul bahçelerinin geleneksel oyunların oynandığı mekanlara dönüşmesi çalışmaları, Sivaslı ilçemizde devam etti.

Sivaslıokul (1)

Sivaslı ilçesindeki ilkokullarda oyun çizgileriyle donatılan okul bahçelerinde, coşku, paylaşım ve dayanışma duygusu zirveye ulaşırken, çocukların en büyük ihtiyacı eğitimin ayrılmaz parçası oyun da farklı bir boyut kazanıyor.

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin’in “Cumhuriyetin 100. yılı eğitimin yüz yılı olacak” hedefiyle çocuklarımızın sağlıklı gelişimi ve kültürel bağlarını güçlendirmek amacıyla başlattıkları okul bahçelerinin geleneksel oyunların oynandığı mekanlara dönüşmesi çalışmaları ilimizdeki okullarımızda tüm hızıyla devam ediyor.

Sivaslıokul (2)

Bu kapsamda Sivaslı ilçemizdeki okul bahçelerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve gönüllü gençler eliyle geleneksel oyun parkurlarının çizimi yapıldı. Geleneksel oyunlarımızın yaşatılmasına katkı sunan herkese teşekkür eder, çocuklarımıza iyi eğlenceler dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Sivaslıokul (3)

(SALİH KILINÇ / HABER)

Kaynak: Bülten