Geçtiğimiz Ocak ayında Antalya’da birlikte yaşadığı 3 çocuğunun annesi Uşaklı Burcu Gezersoy’u 17 yerinden bıçaklayarak hunharca katleden Yılmaz Gündüz’ün davasının görüşülmesine Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlandı.

Sanık Yılmaz Gündüz (36), duruşmada olayla ilgili hiçbir şey hatırlamadığını ve imam nikâhlı eşi Burcu Gezersoy’u kimin öldürdüğünü bilmediğini söyledi. Mahkeme Başkanın kendisine savcılık ifadesini hatırlatması üzerine “İfademi hiç hatırlamıyorum. Kafam gidip geliyor” şeklinde kendini savundu.

Sivaslı İlçemizde DEPREM Meydana Geldi Sivaslı İlçemizde DEPREM Meydana Geldi

Edinilen bilgilere göre; Mahkeme heyeti, sanık Yılmaz Gündüz'ün tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Adsız Tasarım 2024 03 21T144024.149

“DELİ NUMARASI YAPIYOR”

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak Ebru Gezersoy’un acılı babası Ercan Gündüz’e eski damadının ifadesini nasıl değerlendirdiğini sorduk.

Gözü yaşlı baba; “Ben mahkemeye girmedim. Onlardan davacı ve şikâyetçiyim. Onlarla yüz yüze gelmemek için ben Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesine avukatım aracılığıyla dilekçe gönderdim.

“Yılmaz Gündüz, kızımı hunharca öldürdükten sonra Emniyet Müdürlüğünde verdiği  ilk ifadesinde şöyle demiş: “benim ailemin (Burcu Gezersoy) babamla yakın temas görüşmesi yaptığını görünce mutfağa giderek bıçağı aldım. Kızım vardı. Kızıma ‘öbür taraf dön’ dedim. Eşime ne kadar bıçak vurduğumu hatırlamıyorum.”

İlk ifadesinde bunları söylüyor.  Sonra mahkemede; “kafam gidip geliyor. Hiçbir şey hatırlamıyorum” diyor. Hepsi yalan.14 Ocak Pazar günü saat 14.00 gibi benimle görüşerek; “Baba ne yaptın?” diye halimi hatırımı soran adam 15 Ocak’ta kızımı vahşice 17 kez bıçaklayarak öldürüyor. Tüm söyledikleri yalan.

Deli numarası yaparak cezadan kurtulmak istiyor. Ama buna izin vermeyeceğim. Adalet önünde Yılmaz Gündüz’den döktüğü kanın hesabını soracağım” şeklinde konuştu.

3 ÇOCUĞUNUN ANNESİNE HİÇ ACIMADI

Olay, 15 Ocak'ta saat 00.30 sularında Kepez ilçesi Baraj Mahallesi'nde meydana gelmişti

Yılmaz Gündüz, dini nikâhlı 3 çocuk annesi eşini 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kendisine de zarar veren şüpheli kaçmaya çalışırken yaralı halde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Korkunç olay, gece saat 00.30 sıralarında Kepez ilçesi Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, halı pazarlamacılığı yapan Yılmaz G. (37), dini nikahlı eşi, 3 çocuk annesi Burcu Gezersoy (26) ile gece tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yılmaz G., Gezersoy’u ekmek bıçağıyla 17 yerinden bıçakladı.

Kavga sesleri üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri yerde kanlar içerisinde Burcu Gezersoy ile karşılaştı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 çocuk annesi kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kendisine de zarar veren şüpheli ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.       

https://www.yesilsivasligazetesi.com/usakli-acili-babadan-sok-iddialar

Muhabir: SALİH KILINÇ