Acılı baba Ercan Gezersoy kızının birlikte yaşadığı Yılmaz Gündüz tarafından 17 yerinden bıçaklanarak katledilmesi sırasında evde 2 çocuk 5 kişi olduğunu, cinayetin işlendikten 2 ya da 3 saat sonra komşulara haber verildiğini iddia etti.

Ercan Gezersoy, kızının ölümünden sonra kimsenin kendisini arayıp sormamasından da yakındı.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak telefonla görüştüğümüz acılı baba, kızının cinayeti ile ilgili şok iddialar öne sürdü.

Gezersoy; Benim kızım imam nikâhıyla Yılmaz Gündüz adlı şahısla birlikte yaşıyordu. İkisinden olma 6,8 ve 10 yaşında üç çocukları vardı. Kızımın Yılmaz Gündüz tarafından 17 bıçak darbesi ile katledildiği gün sabah evde Yılmaz’ın babası M.G, annesi L.G ve ikinci eşi M.G, 6 ve 8 yaşında iki torunum olmak üzere toplam 5 kişi varmış.

Ercan (1)

Yaptığım araştırmaya göre Yılmaz Gündüz, kızımı vahşice katlettikten en az 2-2,5 saat sonra M.G, komşunun kapısını çalarak Burcu’yu götürmeleri gerektiğini belirterek yardım istemiş. Komşular eve girdiğinde kızımın öldüğünü belirterek durumu resmi makamlara bildirmiş.

Şimdi kızımı 17 bıçak darbesi ile vahşice katleden Yılmaz Gündüz yakalandı. Benim edindiğim bilgilere göre olay sırasına evde 2’si çocuk 3’ü yetişkin 5 kişi varmış. Niçin yaklaşık 2 saat sonra haber veriliyor? Bu konunun araştırılmasını istiyorum” dedi.

Ercan (2)

Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor Uşak’ta Buggy araçları vatandaşlara hizmet ediyor

“Benim kızıma niçin kimse sahip çıkmadı?”

Acılı baba Ercan Gezersoy, kızının vahşi bir şekilde katledilmesinin ardından kendisi ve ailesini arayan soran hiç kimsenin bulunmamasından yakındı.

“Benim kızım 17 yerinden bıçaklanarak vahşice katledildi. Bu olayı 81 ilimiz duydu. Beni ne kadın kollarından arayan oldu, ne emniyet mensuplarından arayan oldu. Benim kızıma neden kimse sahip çıkmıyor?

Vahşice katledilen hep kadınlar şiddet görüyor, şiddet yüzünden katlediliyor. Benim yüreğim yandı başka anne babanın yanmasın” şeklinde sitemini dile getirdi.

Ercan (3)

Antalya’nın Kepez ilçesinde Yılmaz Gündüz adlı kişi, dini nikahlı 3 çocuk annesi eşini 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından kendisine de zarar veren şüpheli kaçmaya çalışırken yaralı halde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Korkunç olay, gece saat 00.30 sıralarında Kepez ilçesi Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, halı pazarlamacılığı yapan Yılmaz Gündüz (37), dini nikahlı eşi, 3 çocuk annesi Burcu Gezersoy (26) ile gece tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yılmaz G., Gezersoy’u ekmek bıçağıyla 17 yerinden bıçakladı. Kavga sesleri üzerine komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen polis ekipleri yerde kanlar içerisinde Burcu Gezersoy ile karşılaştı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 çocuk annesi kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kendisine de zarar veren şüpheli ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cenaze otopsi işlemlerinin ardından Uşak’ta toprağa verildi.

Muhabir: (SALİH KILINÇ)