Uşak Belediyesi, çiftçilerin tarlasını zirai dronla ücretsiz ilaçlayacağını duyurdu. Alın teriyle üreten, emeğini ortaya koyan çiftçilerin yanında olduğunu belirten Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, değeri yaklaşık 2 milyon TL olan zirai drone alındığını duyurdu. Bu sayede Uşaklı çiftçilerin tarlaları ücretsiz ilaçlanacak. 

Zi̇rai̇ Drone (1)

24 Ağsutos Cumartesi günü Uşak'ta düzenlenen Büyük Çiftçi Buluşmasına destek veren Özkan Yalım Uşak Belediyesi tarafından bir müjde verdi. 

Özkan Yalım (1)-1

Başkan Yalım, ‘’Çiftçimize bir nebze olsun destek olmak için muhtarlarımızın öncülüğünde köylerde bulunan tüm arazilerin ilaçlamasını Uşak Belediyesi olarak ücretsiz yapacağız. Ben ve ekip arkadaşlarım çiftçilerimizin daima yanındayız. Çiftçi üretmezse Amir, Memur, Doktor, Öğretmen, Hemşire aç kalır. O yüzden çiftçiye destek olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Özkan Yalım-12

2 gün sonra ise Zirai drone alındığının öüjdesi geldi. 

Uşak'ta Hafta sonu sinema keyfi: 5 yeni film vizyonda Uşak'ta Hafta sonu sinema keyfi: 5 yeni film vizyonda

Yalım, "Üretim yoksa kalkınmak yok, ilerleme yok. Alın teriyle üreten, emeğini ortaya koyan çiftçimiz için yaklaşık 2 milyon liraya aldığımız zirai dronla çiftçimizin tarlasını ücretsiz ilaçlayacağız" dedi. 

Muhabir: Ece Yıldırım