Uşak Belediyesi bitiğinde bulunan binada kurulan mağaza hakkında bilgi veren Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, hayırsever Uşaklılardan topladıkları giysi ve okul kıyafetlerini, ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına  Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığıyla dağıtacağını belirterek Uşak halkının desteğini istedi.

Giysi 1

Uşak Belediyesi olarak, kimseyi incitmeden veren elin alan eli görmediği bir sisteme “Belediye Konfeksiyonculuğu “ adını verdiklerini kaydeden Yalım, Uşak Belediye binası bitişiğinde bulunan belediyeye ait binada yeni kampanya hakkında bilgi verdi.

Giysi 2

Yalım, “Belediye başkan yardımcılarımız ve Sosyal Yardım müdürümüzle birlikte el birliği ile bu yardımları yapıyoruz. Buradan tüm vatandaşlara çağrımdır. Evinde kullanmadığı, başka birinin kullanabileceği temiz düzgün veya hiç kullanmadığı veya az kullandığı elbiseleri buraya getirip teslim etmelerini istiyorum

Biz de bunları ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtıyoruz. Yardımlaşmak için duyarlı vatandaşlarımıza bu kampanyaya destek olmaları konusunda çağrıda bulunuyorum Yakın bir zamanda hepinizin bildiği gibi 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlayacak. Bunun içinde özellikle ihtiyacı olan vatandaşlarımızın çocuğunu giydirmek de okul kıyafeti almakta normal kıyafetini temin etmekten zorluk çeken vatandaşlarımızı buraya davet ediyoruz.

Giysi 4

 Bizler elimizden ne geliyorsa ihtiyacı olan okul giysisi, normal kıyafeti, ayakkabısına kadar her şeyi onlara ulaştırmaya çalışacağız. İhtiyacı olan vatandaşlarımızı da buraya davet ediyoruz” dedi.

Belediye Konfeksiyon Mağazası’na giysi yardımında bulunan vatandaşlar kentsel dönüşüm alanında bulunan belediye binasına bağış yapabilir. Ya da giysi çoksa 153 Belediye hattını arayarak yardım isteyebilir.

Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

Yardım almak isteyenlerde aynı adresteki Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurabilir.

Muhabir: SALİH KILINÇ