Alternatif Pop’ iddiasıyla pop müzik dünyasına değişik bir bakış açısı getirmek için uğraş veren Uşaklı Pop Sanatçısı Hazer Yakut, yeni teklisi Yerin Dolmadı adlı eseriyle YouTube de oldukça ilgi gördü.

Uşakli Alternati̇f Popçu 1

Şarkıda “toplumun ilişkiler üzerine tabularını kıramamış birinin, geçmişte bu sebeplerle ayrılmış olduğu ve unutamadığı eski sevgilisine geri dönmesi için tutku ve aşkla seslenişini anlatıyor. Şarkının sözü ve müziği sanatçının kendisine; düzenlemesi Aytaç Kart’a ait. Eserin Klip CGI/ VFX ve albüm kapağı yine Uşaklı bir sanatçı olan Melih Ahmet Özkök’e ait.

Alternatif 3

‘Yerin Dolmadı’ adlı alternatif pop şarkının sözleri şöyle:

Eylül ayında 599 Uşaklı ev sahibi oldu Eylül ayında 599 Uşaklı ev sahibi oldu

Var mı durduran / Zamanı geri sardıran / Korkarım isyandan / Hayat hep sil baştan / Çok zor oldu anlamam / Baktım aynada yalnız yansımam / Beni esir almışlar / Tabular, pişmanlıklar / Biz sevilmedik ki hiç şartsız / Sonuç, aşkta hep sınıfta kaldık / Sensiz hayatım hep böyle tatsız / Bugünüm dünden farksız / Sence ölmeli miyiz yalnız / Bence sevişmeliyiz yasaksız / Savaşmak bu aşka haksızlık / Yerin dolmadı / Senin gibi seven olmadı / Dokunulmadı derinlere / Değerimi bilen olmadı  / Sokulsam yavaştan Çıkarsam seni baştan / Oyun ya Yerin dolmadı / Senin gibi seven olmadı (/Dokunulmadı derinlere / Değerimi bilen olmadı / Belki tanışsak yeni baştan / Olur ya

Muhabir: SALİH KILINÇ