Bağımsız Emekliler Sendikası (BES-SEN) Uşak Şube Başkanı İsmail Gezer, yardım elini ihtiyaç sahibi vatandaşlara uzatmaya, yüzlerin gülmesine vesile olmaya çalışıyor. Kemalöz Mahallesi muhtarı Dudu Karataş'ın mahallesinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşı hayırsever İsmail Gezer'e bildirmesi üzerine, Gezer harekete geçti. 

Uşak Yardım

Daha önce de ihtiyaç sahiplerine akülü ve tekerlekli sandalye ulaştıran Gezer, bu yardım çağrısına da kayıtsız kalmayarak, kendi bütçesinden tekerlekli sandalyeyi temin ederek elleriyle teslim etti. 

5 bin TL ödül için 1 buçuk metrelik döneri yedi 5 bin TL ödül için 1 buçuk metrelik döneri yedi

Ismail Gezer-1

655'inci aracı teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Gezer, "Ben bir vatandaş olarak, kendi imkanlarım ve bütçem dahilinde insanlara yardım eli uzatmaya çalışıyorum. Deprem zamanında içimizi sızlatan acılar yaşadık. Ve unutmadık o sızı hep içimizde duruyor. Deprem bölgesine yardımlarımız devam ediyor. Bayram öncesinde Hataylı 2 depremzede ailemizin yüzünde bir tebessüm oluşturabilmek için erzak kolisi yolladık. İyilik paylaştıkça çoğalır. Ömür Dolaysu ve İbrahim Gündüz'e de desteklerini benden esirgemedikleri için çok teşekkür ediyorum. Az çok demeden bu bayramda bir gülümseye vesile olabildiysek ne mutlu bize. İyilik iyidir" dedi. 

Muhabir: Ece Yıldırım