Yıllardır Akmonya Tur adına turistik seyahatler düzenleyerek adını duyuran iş insanı Saim Erdem, rahmetli olan annesi Hacı Zeliha ve merhum babası Hacı Hikmet Erdem’in adını taşıyan bir kreş ve Kur’an kursu binası inşa etmek için kolları sıvadı. Bu konuda gerekli başvuruları yapan Erdem’in birkaç gün içerisinde Uşak Valiliğinde bina yapımı ile ilgili protokol imzalaması bekleniyor.

Saim 1

Uşaklı Uzman Çavuş gözyaşları arasında toprağa verildi Uşaklı Uzman Çavuş gözyaşları arasında toprağa verildi

Rahmetli babası Hikmet Erdem’in arsa bırakarak buraya Kur’an kursu ev okul yapılmasını vasiyet ettiğini kaydeden Saim Erdem, “İkisi de rahmetli olan annem Hacı Zeliha ve babam Hacı Hikmet Erdem adına bu eğitim kurumlarını yaparak adlarının hayır ve dualarla anılmasını istiyorum.

Eskiden köy olan Kuyucak mahallesinde bu tesisleri yaparak onların ruhunu şad etmek en büyük arzumdur. Bu konuda valiliğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle görüşmelerimiz sürüyor.  Gerekli işlemler bitince inşaata derhal başlamak istiyorum dedi.

Daha önceleri de Saim Erdem’in amcası, İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Kudret Erdem, yine Kuyucak Mahallesine hayrına Ender ve Kudret Erdem Ortaokulu’nu yaptırmıştı.

Muhabir: SALİH KILINÇ