Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak Kent tarihi Müzesi’nde düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde  iş insanları, sivil toplum kuruluşları ve esnaf odaları yöneticileri ile bir araya geldi.

Usporkpk (3)

Uşakspor için her türlü desteği esirgemeyeceğini ifade eden Yalım, Uşakspor’un geleceği için el ele vererek daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşma çağrısında bulundu.

Usporkpk (2)

Yemekte bir konuşma yapan Yalım; “Uşak’ımızın sembolü olan Uşaksporumuzun Uşak’a geri kazandırılması için gerekli anlaşmayı yaptık. Hemşerilerimizde bunu çok istiyordu. Bizde sözümüzü tutmak için gerekli anlaşmayı yaptık.

Usporkpk (3)-1

Uşakspor tarihi ve rengiyle bir kültürdür. Uşaklı hemşerilerimizin tabiriyle “Altınkafa” Radyocu Mehmet’tir. Ünlü kaleci antrenörü Efe Tahir’dir.

Yetenekleriyle milli takıma kadar yükselen kaleci efsane isim Rasim Kara’dır.

Bu efsanelerin isimlerini yaşatmak adına Uşaksporumuz Uşak’a kazandırmak ve 14 yaş altı gençlerimizin maçlarını izlemesini sağlamız gerekiyor” dedi.

Usporkpk (4)

Yemeğe Uşak’ın iş ve sanayi dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra; UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, Uşak Sanatkarlar ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı Atalay Savaş, Uşak Deri ve Karma OSB Başkanı Coşkun Güngör gibi isimlerde iştirak etti.

Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir” Uşak Valisi Ergün; “Gazilerimiz vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir”

Usporkpk

Editör: Seher ZEYBEK