Kafa kafaya vererek Uşaklı kadınlar için “Kadın Yaz Okulları Projesi’ni hayat geçiren Kadın Araştırmaları Derneği Başkanı Doç. Dr. Ayşe Özdemir ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Çiğdem Varol, projenin ilk ayağı olan sağlıklı yaşam için düzenli yürüyüş etkinliğini başlattı.

Kadınalr 3

Uşak Bir Eylül Stadı’nda Varol ve Özdemir’in davet üzerine gelen Uşaklı kadınlar neşe içerisinde yürüyüş yaparak formlarını korumaya çalıştılar. Etkinliğe Uşaklı kadın muhtarlar da katılarak meslektaşlarını yalnız bırakmadılar.

Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi Uşak’ta Gaziler Günü Anma Programı Düzenlendi

Kadınlar (6)

 Yürüyüşe; Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın eşi Ayşegül Yalım, Uşak Belediye Başkan yardımcısı Reyhan Aydın, Uşak Belediye Meclis üyesi Ebru Özkaracahisar gibi isimlerde katıldı.

Kadınlar (7)

Etkinlik hakkında bilgi veren Kurtuluş Mahallesi muhtarı Çiğdem Varol, “Kıymetli kadın komşularımız ve tüm Uşaklı kadınlarımızla; sağlıklı yaşam için adım atmaya hep beraber başlayalım istedik.

Kadın Araştırmaları Derneği Başkanı Sayın Doç. Dr. Ayşe Özdemir ile birlikte düzenlediğimiz sağlıklı yaşam yürüyüş etkinliğimize çok sayıda Uşaklı kadınlarımızın katılması bizi çok sevindirdi.

Yaz boyunca sürecek yürüyüş ve yaz okulları kapsamında çeşitli etkinliklerimiz devam edecek. Başta mahallemizin kadınları olmak üzere bütün kadınlarımızı etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Kadınlar (2)

Kadınlar (4)

Muhabir: SALİH KILINÇ