Uşak ve Eşme’nin ilk ve tek Plastik Cerrahi ve Uzmanı ünvanına sahip Op. Dr. Anıl Özpak, Ege Bölgesi başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışından gelen hastalarını kendi kliniğinde kabul ediyor.

Anil Özpak Doktor

1985 yılında Uşak’ın Eşme ilçesinde doğan Özpak, 2011 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2013-2019 yılları arasında Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi aldı. 2018 yılında yapılan sınavı başarıyla geçerek Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi yeterlilik belgesine sahip oldu. İzmir Ekol Hastanesi ‘nde uzun yıllar sonra görev yaptı. Ardından Bostanlı’da kendine ait özel Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi muayenesini açtı.

Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır? Uşak Çarşamba pazarından 1000 TL’ye neler alınır?

Dr. Anil Özpak

Op. Dr. Özpak, “Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi oldukça geniş bir daldır, pek çok farklı vücut bölgesi ile ilgili ameliyatlar gerçekleştirebiliyoruz. Deride bulunan ben veya tümörlerin cerrahisi, el yaralanmaları tedavisi, doku kayıpları onarımı, doğumsal el, ayak, yüz deformitelerinin düzeltilmesi, kronik yara bakımı en sık uygulanan plastik cerrahi müdahalelerdir bunlar gibi birçok hizmet vermekteyiz. Tüm dünyada olduğu gibi bizim de sıklıkla yaptığımız Botulinum toksin uygulamaları, yüz dolgusu, yanak dolgusu, mezoterapi,prp yaptığımız diğer ameliyatsız estetik uygulamalardır.Kliniğimizde lokal işlemlerin  yanı sıra rinoplasti, meme küçültme/büyütme estetiği, kadın-erkek genital bölge estetikleri, kulak estetiği, alt-üst göz kapağı estetiği, karın estetiği, bölgesel zayıflama gibi tüm cerrahi işlemlerin süreçlerini planlamakta ve uygulamaktayız” diyerek hastalarını bekliyor.

 Ulaşım bilgisi : +90 (546) 456 47 64

Adres bilgisi : Bostanlı Girne Blv. 1B, 35590 İzmir, Karşıyaka.

Muhabir: Ece Yıldırım