Aykırı çalışmalarına devam eden Hazer’in ikinci çalışması olan “Eros” 4 Ekim tarihinden itibaren dijital platformlarda dönmeye başlayacak. Yeni şarkının bir özelliği de düzenleme dışında tamamen Uşaklı sanatçılar tarafından hazırlanmış olması.

Hazer Yakut, kısa bir süre rehber öğretmenlik yaptıktan sonra müzik tutkusu uğruna mesleğini bıraktı.ve geçtiğimiz aylarda çıkarmış olduğu ilk teklisi “Deli Kız Deli Oğlan” adlı çalışmasıyla Türk pop müziğinde alternatif bir ses oldu. Uşaklı popçu Hazer Yakut şu sıralarda 4 Ekim tarihinde dijital platformda dönmeye başlayacak olan “Eros” adlı ikinci çalışmasının heyecanını yaşıyor.

Yeni eseri tamamen Uşaklı sanatçıların ürünü

Yeni çalışması “Eros” hakkında https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi’ne çok özel açıklamalarda bulunan Yakut, “Eros adlı çalışmamda sevdiği adamın kendisini fark etmesi heyecanla bekleyen bir kadının hislerini dile getirdim. Bu kıpır kıpır şarkının sözü ve müziği ben ve müzik öğretmeni ablam Ceren Yakut tarafından yapılan kollektif bir çalışmanın ürünü oldu.

Şarkımızın klipi, konusuna uygun olarak Uşaklı animasyon sanatçısı Melih Ahmet Özkök’ün bir çalışmasıdır.

Uşak'ta Hafta sonu sinema keyfi: 3 yeni film vizyonda Uşak'ta Hafta sonu sinema keyfi: 3 yeni film vizyonda

Şarkımda sadece düzenleme kısmını yapan Gürsel Çelik Uşaklı değildir.  Bilindiği gibi Sayın Çelik, Tarkan, Murat Boz, Edis, Sıla gibi isimlerin hit şarkılarının aranjelerine imza atmış bir isimdir” dedi.

Hayallerinin peşinden koştu ve başardı

Müzikal çalışmalarını “Alternatif Pop Müzik” olarak tanımlayan Hazer Yakut, “Bir süre rehber öğretmen olarak görev yaptım. Aynı zamanda Uşak’ta geri dönüşüm üzerine bana göre oldukça başarılı çalışmalara imza attım. Ancak içimde yanan müzik tutkusu volkana dönüşünce hayallerimin peşinden koşarak onları gerçekleştirmeye karar verdim.

Sonuçta da Türk Pop Müziğinde alternatif “Deli Kız Deli Oğlan” ile “Eros” adlı iki çalışma sundum. İlk çalışmam olan “Deli Kız deli Oğlan” dan aldığım geri dönüşümler beni çok mutlu kıldı.

“Eros” adlı ikinci çalışmamanın daha fazla ses getireceğine inanıyor ve Uşaklı hemşerilerimin desteğini bekliyorum” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / ÖZEL HABER)

Editör: Seher ZEYBEK