Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni kapsamında altı farklı kategoride firmalara plaketleri takdim edildi. Uşaklı firmalar ise, ihracat rakamlarıyla ödüle layık görüldü.

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından halı İhracatında ve İmalatçı İhracatçı firmalar arasında yıllardır “DENİB-İhracat 1. Ödülü” ile ödüllendirilen ve TOBB tarafından “Ekonomiye Değer Katanlar” ödülüne layık görülen Uşaklı tekstil firması Özerdem, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Özerdem firması İhracatın Yıldızları gecesinde 2 ödüle birden layık görüldü. Özerdem, Uşak’ta faaliyet gösteren 2023 yılı imalatçı bazında en yüksek ihracat yapan 3 firmadan birisi olurken, diğer ödül alan Uşaklı firmalar ise, Ağaoğlu Tekstil San. ve Tic. A.Ş. ve Kamgarn Yün Akrilik San. ve Tic. Ve Tic. Ltd. Şti. oldu. DENİB’e bağlı en yüksek ihracat yapan ilk 20 firma kategorisinde yine ismini duyuran Özerdem firması gecenin 2’nci ödülünü aldı.

Türkiye’nin en büyük Ev Tekstil İmalatçısı konumunda olan Özerdem firması, Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine Battaniye ve Halı ihracat ağını her geçen gün genişletiyor. 2024 yılında İSO 500 listesinde 81 sıra yükselerek 374. olarak yer alan Özerdem, İSO 500 listesine giren 26 Tekstil firması içinde 15. sırada yer alıyor. 850’si kadın, 2600’den fazla çalışanı ile İSO500’de istihdamda 93. Sırada yer alan firma, 2024’ün sonunda 3000 istihdamı hedeflemektedir. Firma ayrıca FORTUNA 500, ANADOLU 500 içinde yer alıyor.

TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta TBMM AK Parti Grup Başkan Vekili Gül yarın Uşak’ta

Özerdem (2)

Muhabir: Ece Yıldırım