Diyarbakır’da Jandarma Özel Hareket (JÖH) olarak görev yapan Uzman Çavuş Ünal Can Özdemir, köyü olan Karakuyu’da gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Karakuyu köy camiinde de kılınan cenaze namazına; Uşak Vali Yardımcısı Önder Can, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Uşak Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Fahri Semiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

Ü N A L L 2

Baba Mehmet Özdemir, cenaze namazı sırasında ve oğlunun cansız bedeni toprağa verilirken ayakta durmakta güçlük çekince kollarına AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba girdi. Vekiller acılı babayı hiç yalnız bırakmadı.

Ü N A L L 1

NE OLMUŞTU?

Uşak Karakuyu Köyünün 2 dönem muhtarlığını yapmış olan Mehmet Özdemir'in oğlu olan Uzman Çavuş Ünal Can Özdemir, Diyarbakırlı bir ailenin kızıyla evliydi.  Özdemir, Kayınbirader Mazlum A. ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyünce Mazlum A., yanında getirdiği tabanca ile eniştesi Ünal Can Özdemir’i karnından yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde Ünal Can Özdemir’in, hayatını kaybettiği belirlendi. Özdemir’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede 1 tabanca ve 1 boş kovan ele geçirilirken, kaçan şüpheli Mazlum A. ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Muhabir: SALİH KILINÇ