Vakıftan yapılan duyuruda burs almak isteyen Uşaklı öğrencilerin 29 Eylül tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiği hatırlatıldı.

Uşaklılar Eğitim ve Kültür Vakfı, burs için başvuruları başladığını açıkladı. Burs alabilmek için Uşaklı olmak ve İstanbul’da yükseköğrenim tahsili yapıyor olmak gerekiyor.

Burs için başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler; Kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi, adli sicil kaydı, gelir durumu belgesi, kardeşlerin eğitim durumlarını gösteren belge, 2 adet vesikalık fotoğraf, engel durumu var ise sağlık raporunun fotokopisi, vakıf üniversitelerinde okunuyorsa yüzde 100 bursluluk belgelerini yanında getirmeleri gerekiyor.

Vakıf yetkilileri yanlış bilgi verildiği takdirde burs başvurularının reddedileceğini belirtti.  Başvuru evrakları ve burs başvuru formu [email protected] adresine mail olarak gönderildiği takdirde de kabul ediliyor.

. Başvuru evraklarını elden teslim etmek isteyenlerin ise 0212 519 49 49- 0532 252 47 29 numaralı hatlar üzerinden Kamil Çelik’le iletişime geçebilecekleri belirtildi.

Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu Rektör Savaş dünya literatürüne giren 7 rektörden birisi oldu

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK