Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “İlahiyat Fakültesi” oldu Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi “İlahiyat Fakültesi” oldu

Gösteri, İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırıları protesto etmek için bir araya gelen Uşaklılar tarafından gerçekleştirildi. Uşak Eğitime Destek Platformu üyeleri tarafından organize edilen bu gösteride, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları kınandı. Uşaklılar, yatsı namazının ardından Kurtuluş Mahallesi'ndeki Çakaloz Camisi'nde bir araya geldi. Akşam namazının ardından toplanan kalabalık grup, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınarken, Filistin bayrakları açarak desteklerini dile getirdi. Gösteriye TÜGVA Uşak Temsilcisi Süheyl Yasin Aslan tarafından yapılan açıklama eşlik etti.

Süheyl Yasin Aslan, yaptığı konuşmada Filistinlilerin işgal edilen topraklarını savunduklarını vurgulayarak, İsrail'in sözden ziyade güçten anladığını ifade etti. Aslan, "İsrail tarafından yakılan bu ateş kendilerini yakacaktır. İsrail'in karşısında kendi topraklarını savunan Filistinli kardeşlerimizle birlik olma zamanıdır. Bugün Uşak'ta ve tüm Türkiye'de İsrail tarafından yapılan haksızlıklara karşı çıkıyoruz. Bizler Filistin sevdalıları olarak davamıza her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

Muhabir: Seher ZEYBEK