Kulübün Fahri Başkanı ve Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım da Afyonkarahisar’a giderek Uşakspor’u yalnız bırakmadı. Maçı Uşakspor Kulüp Başkanı Necati Köksal’la birlikte izledi.

Usakhzrlk (6)

Uşak’ta yaptığı ilk maçında Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü’ne 0-4 yenilen kırmız siyahlılar, TFF 3. Lig 1. Grubun güçlü takımlarından Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Müsabakanın ilk yarısını 2-1 geride tamamlayan Uşak takımı maçın ikinci yarısında dengeyi sağladı ve maç 2-2 berabere sona erdi.

Usakhzrlk (1)

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, hazırlık maçında, Ayvalıkgücü Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Uşakspor’lu futbolcuları ve teknik heyeti göstermiş olduğu mücadeleden dolayı tebrik etti.

Usakhzrlk (5)

B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor... B sınıfı ehliyet sahipleri dikkat! Yeni dönem başlıyor...

Maçı izleyen futbol otoriterleri, Uşakspor’u genel olarak beğendiklerini ve yeni bir takım olmasına rağmen 2 gol atmasını olumlu bulduklarını belirttiler.

Usakhzrlk (2)-1

Aynı otoriterler, takımdaki oyuncuların birbirlerini tanıdıkça uyumun artacağını ve ligde çok iyi işler yapabilecek potansiyele sahip olduğu konusunda görüş birliğine vardılar.

Usakhzrlk (3)

Muhabir: SALİH KILINÇ