Maçın başlangıcından bu yana isteksiz bir oyun sergileyen kırmızı siyahlılar, rakip takımın üstünlüğünü kabul etmek durumunda kaldı. Konuk Fatsa Belediye Spor ilk yarı elde ettiği fırsatlardan yararlanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

Fatsa (2)

Maçın ikinci yarısında daha hırslı görünen Fatsa Belediye Spor oyuncuları, ataklarla ev sahibi takımı bunaltmaya başladı. Bu baskıların meyvesini de 68. dakikada aldı.

Bu dakikada topu önünde bulan Muhammed Öztürk bir anda kaleci Mehmet ile karşı karşıya kaldı. Soğuk kanlı bir vuruşla maçın tek golünü attı ve maçta bu skorla sona erdi.

Fatsa (1)

Haftaya liderlik hesaplarıyla başlayan Uşakspor, evinde Balıkesirspor’dan sonra Fatsa Belediye Spor’a da 3 puan kaptırdı.

TFF Nesine 3. Lig 2. Grup’ta lider Silivrisspor evinde İnegöl Kafkas Spor’u 4-1 yenerek Uşakspor’la puan farkını 3’e çıkararak liderliğini korudu.

Uşakspor, bu yenilgiyle 16 puanda kalmasına rağmen o da ikinciliğini korudu. Hafta 11 puanla 6. sırada başlayan Fatsa Belediyespor, puanını 14’e çıkardı ve 5. sıraya yükseldi.

TFF Nesine 3. Lig 2. Grup’ta 8 Hafta Maç sonuçları şöyle:

Sonuclar

Uşak'ta KAZA 3'ü Çocuk 6 kişi yaralandı Uşak'ta KAZA 3'ü Çocuk 6 kişi yaralandı

Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu da şöyle:

Puandurmu

Muhabir: SALİH KILINÇ