Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı

Uşakspor’un dışarıda içeride dört golle yenilmesi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda evinde Aliağa Spor’dan da 4 gol yiyip elenmesi bardağı taşırdı. Teknik Dirketör Nazım Gülay’ın; “Ziraat Türkiye Kupası, bizim için gereksiz bir kupa. Bizim için önemli olan ligde oynayacağımız maçlardır. Alınan skor bizim için sorun teşkil etmemektedir".

Bu karşılaşma genç oyuncularımızı görme fırsatı oldu bizim için. Skor çok fazla önemli değil bizim açımızdan. Rakibimizde bizim gibi genç oyuncularıyla karşılaşmaya çıktı. Bizim için kupadan ziyade lig daha çok önemli. Kupada tur atlamış olsaydık, diğer turda üst liglerden gelen takımlarla deplasmanda oynayacaktık. Ziraat Türkiye Kupası, büyüklerin küçükleri yediği bir kupa. Lig bizim için daha önemli olduğu için bu karşılaşmanın çok bir önemi yok” şeklindeki açıklamasına da sinirlenen aşigolar sosyal medyadan tepkilerini şöyle dile getirdi.

Sibel Sorkun: Maç satılmış gibi yedek kaleci kalecimi? Atın onu. Sözleşmesini iptal edin

Yilmaz Demirbilek: Eyvah eyvah

Gungor Yilmaz: Gideceğimiz yer belli. Gerisi teferruat daha sonrada kulüp kapanır tüm Uşaklılara hayırlı olsun çok yazık çok

Recai Kurt: Bu sonuçlar normal Uşak sahipsiz bir şehir

Bayram Türk: Maşallah dört dörtlük takımız 4 olsun karşı takımın olsun.

Uğur Hoşgören: Gelen giden dörtlüyor. Yazık değil mi bu şehre? Bu gidişle averaj takımı olmayı bırak, gol yeme rekoru kırılacak galiba

Şerafettın Candır: Uşakspor sahaya çıkmasın. Ayıp bu kadar Uşakspor ezilmez. Uşaklı eski sporcuları toplasan Aliağa’dan 4 gol yemez. Her maçta 4 gol ye ayıp. Daha fazla Uşakspor’u küçük düşürmeyin. Lütfen feshedin.. Türkiye’ye rezil olmayalım.

Ugur Pehlivan: Helal olsun onlara adamlar yürekleriyle oynuyor. bizimkiler gibi şerefsizce oynamıyorlar. Bizimkiler topa girmeye korkuyor. topçuları yürekleriyle oynuyor.

Tufan Durna Yılmaz: 4-4 lük takım dedikleri bu olsa gerek

Himmet Balcı: Artık daha fazla averaj takımı olmaktansa ligden çekilelim nasıl olsa yol şimdiden belli.

Elvan Ferdi Üstündağ: Uşakspor sıkıntılı İstanbul’dan sahip çıkanlarsa sonuç bu olur. Kocaman Uşak'ta hiç mi yok çıkacak? yediler takımı.

Anıl Acar: Gelen gecenden 4 yiyoruz alıştık 3 veya 5 olmaz

TC İsmail Barbaros Gezer: Buradan herkese çağrım var gelin 64 UŞAK Sporu kuralım bunların takımı bırakacağı yok.

İrfan Yılmaz: Kümeye yolculuk

Ramazan Tosun: Gelen dört giden dört bizim takım maşallah

Ferhat Yıldız: Gelen giden dörtlüyor. BAL yolu göründü.

Sinan Yayla: Aliağa inşallah 2.lige çıkarsınız. Biz 3 lige bizim ligimiz ne günlere kaldık şaka gibi.

Mustafa Alper: Dörtlenmeye alıştılar.

Selahattin Çetin: 3 lig yolunda başarılar aşigoo

Ali Ergi: Ne olacak bu takımın hali

Ramazan Acar: Alıştık her hafta 4 yemeye Allah cezanı versin senin gibi yönetimin

Eray Yılmaz: Teşekkür ederiz aşigolar. Güzel bir maçtı her şey için teşekkür ederiz.

Mehmet Ateş: Yaaa birisi çıkıp kurtarsın şu takımı. Bu cibilliyetsizlerin elinden. Koskoca şehirde bir Allah ın kulu yok mu Usakspor’u seven? Bu takımı bu hala düşürenlerin Allah belasını versin.

Osman Kozak: Takımı yetersiz biliyoruz. Ama bir kan değişikliğine yolun başındayken ihtiyaç var. Teknik Direktör Nazım Gülay’ı istifaya davet ediyoruz. Her hafta 4 yiyerek olmaz. Bu Takım buralara kolay gelmedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK