Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Uşaksporumuza Hoşgeldin Murat Torun

Kulübümüz, profesyonel liglerde forma giymiş tecrübeli forvet ile 1 sezonluk anlaşmaya vardı.

Murat Torun’a, ‘Uşaksporumuza hoş geldin’ diyor, armamızın ışığında nice şampiyonluklar diliyoruz. Her iki tarafa da hayırlı olsun.

M U R A T

Bitirici vuruşları var

Murat Torun (30), Orduspor A takımı ile Süper Lig'deki ilk maçına 24 Kasım 2012 tarihinde Kasımpaşa deplasmanında çıktı.

Uşak Belediye Meclis Üyesi Tolga Pirinçci yasta Uşak Belediye Meclis Üyesi Tolga Pirinçci yasta

Murat Torun 1,85 cm boyunda. Futbolculuk kariyerine Ordu Gücü Futbol takımında amatör olarak başladı. Daha sonra sırasıyla Orduspor, Bayrampaşa Spor A.Ş., tekrar Orduspor, Anagold 24 Erzincanspor, Kozanspor ve son olarak Çimentaş Elazığspor formalarını giydi. Elazığspor’da bir lig şampiyonluğu yaşadı.

Murat Torun, Çimentaş Elazığspor ile sözleşmesi 30 Haziran tarihinde sona erdiği için o tarihten bu yana kulüpsüz futbolcuydu.

Sağ ayaklı ve etkili son vuruşları olan Murat Kurum geçtiğimiz 2023-2024 Futbol Sezonunda bir maç Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 26 maçta Çimentaş Elazığspor forması giydi. Murat bu maçlarda toplam 5 kez ilk 11 de sahaya çıkarken bir sarı kart gördü. Kırmız kart görmedi. Hiç asist yapamadı. Ama 2 kez rakip fileleri sarstı.

Muhabir: SALİH KILINÇ