Yerel seçimler öncesi en büyük vaatlerinden birisi olan Uşakspor’u yeniden eski günlerine döndürmek olan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, ilk iş olarak 20 yılı aşkın bir zamandır Uşakspor’a hizmet eden Hasip Hayırcı’yı “Sportif Direktör” atadı.

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi, 9 Eylül tarihinde başlayacak olan TFF 3. Lig maçları için Uşakspor’daki hazırlıklarla ilgili bilgiler topladı.

Uşakspor, 2024-2025 Futbol Sezonunda TFF 3. Lig, 2. Grupta mücadele edecek. Bir aydan biraz fazal bir zaman kalan sezon için hazırlıklara başlayan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Kulüp Başkanlığına Necati Köksal’ı getirdikten sonra Sportif Direktörlüğe de Uşakspor camiasının çok sevdiği ve yakından tanıdığı Hasip Hayırcı’yı atadı.

Yalm, daha sonra; Spordan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Arslan, Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mustafa Tunay, Sportif Direktör Hasip Hayırcı, Uşakspor Kulüp Müdürü Cem Can Yılmaz ve alt yapı hocası Rıdvan Geçkin ile bir araya gelerek Uşakspor’un yol haritasını çizdi.

Teknik Direktör ve birçok futbolcuyla el sıkışıldı

https://www.yesilsivasligazetesi.com/ İnternet Haber Sitesi olarak edindiğimiz bilgilere göre, birden fazla teknik direktör ile görüşüldü. Bir çoğu ile prneipte anlaşıldığı ve biri sim üzerinde karar verilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Kaynaklarımız, 9 Eylül’de başlayacak lig maçları için çok sayıda futbolcuyla da görüşüldüğünü bizlere aktardı. Ancak yeni teknik direktör ve futbolcuların Uşak’a gelmesi 10 gün kadar gecikebilir.

Uşak'ta bugün hangi eczaneler nöbetçi? Uşak'ta bugün hangi eczaneler nöbetçi?

Neden 10 günlük bir gecikme yaşanıyor?

Geçen sezon sahipsiz kalan Uşakspor’un barındığı Uşak Belediyesi’ne ait Huzurpark tesisleri adeta harabeye dönmüş durumda. Şu anda tesis binası onarım ve bakıma alındı

Tesislerde bulunan mutfak sıfırdan yenileniyor. Tabak, çanak, kaşık ve tencere gibi birçok mutfak malzemesi yenilenirken, futbolcu, teknik heyet ve görevlilerin kaldığı yatakhanelerde bulunan ranza, yatak, yorgan, yastık, nevresim vs gibi birçok malzeme alımı yapılıyor.

Teknik heyet ve futbolcular gelse bile barınma sorunu yaşayacağı için tesislerin 10 gün içeriisnde yeniden yapılanmasının tamamlanarak hizmete girmesi hedefleniyor.

Yetkililer, Uşakspor’un 20204-2025 Futbol Sezonunda iddialı bir şekilde sahada olacağını ve aşigoların merak etmemesini istediklerini belirttiler.

Yalım ve Köksal’a teşekkür

Son 20 yılda tüm mesaisini kendisine verilen kulüp müdürlüğü ve idarecilik gibi işlerde harcayan ve en kritik zamanlarda tek başına Uşakspor’u ayakta tutan Sportif Direktör Hasip Hayırcı, “Nihayet gözbebeğimiz Uşaksporumuza kavuştum. Kulübümüzde Sportif Direktör olarak göreve getirildim. Uşaksporumuzu hak ettiği Liglere yükseltmek için 24 saat takımım ile birlikte olacağım.

Beni bu göreve getiren Belediye Başkanım Sayın Özkan Yalım ve Kulüp Başkanım Sayın Necati Köksal’a saygılarımı sunuyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Muhabir: Salih Kılınç