Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi Ulubey’de okul servis araçlarına trafik eğitimi

Ankara’da İçişleri Bakanlığı binasına yapılan bombalı saldırı nedeni ile İl Güvenlik Kurulu maçın seyircisiz oynanmasına karar verdi.

Uşakspor: İbrahim Bağcı, Ömer Gür, İsmet kavuştu, Aras Aydın, Tolga Çokkoşan, Oğulcan İnanç, Şamil Başaran, Ömer Faruk Çalışkan, Gökmen Aydoğdu, Cem Aktaş, Ege Özkayımoğlu

Amedspor: Aykut Özer, Serkan Odabaşoğlu, Taner Gümüş, Mehmet Özdiraz, Uğur Adem Gezer, Yılmaz Ceylan, Alaettin Batuhan Tur, berk İsmail Ünsal, veli çetin, Oktay Aydın, Onur Karakabak maça on birleri ile başladı.

Oyuna konuk takım hızlı başladı. 2. Dakikada kaleci İbrahim ile karşı karşıya kalan Berk İsmail Ünsal topu yandan dışarı attı.

10. Dakikada Mehmet Özdıraz’ın sağdan ortasına şık bir vuruş yapan Berk İsmail Ünsal takımını 0-1 öne geçirdi.

Dakikalar 44’ü gösterirken Tamer Gümüş, kaleci İbrahim’in bacakları arasından topu filelerle buluşturmayı başardı. Konuk takım ilk yarıyı 0-2 önde kapadı.

Amedspor fırtınası ikinci yarıda da dinmedi. Ev sahibi takımın hiçbir varlık göstermediği bu yarıda da akın üzerine akın tazeleyen konuk takım, 73. Dakikada Abdullah Dijlan Aydın ve 82. Dakikada Serkan Odabaşoğlu’nun ayağından kazandığı gollerle Diyarbakır’a Uşak’tan aldığı 3 puanla döndü ve maç fazlasıyla da olsa liderliğini korudu.

Maçta konuk takımdan Muhammed Enes Durmuş 17. Dakikada sarı kart gördü.

Bu sonuçla Uşakspor TFF 2. Lig Kırmızı Grupta bir maç eksiği ile 4 puanla 16. Sırada yer aldı.

(SALİH KILINÇ / HABER)

Editör: Seher ZEYBEK