Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda hazırlıklarına devam eden Uşakspor oyuncularına aşigolar tatlı bir sürpriz yaptı.

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup’ta ter dökecek olan Uşakspor, hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Uşakspor Oyuncuları

Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu? Uşak’ta yılın Ahisi kim oldu?

Uşakspor, 31 Ağustos Cumartesi günü saat: 17.00’de zafer kupası için Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak. 1 Eylül Stadyumu’nda antrenmanlarını sürdüren oyuncuları aşigolar yalnız bırakmadı.

Aşigo-3

Aşigolar Derneği Kurucusu Hasan Fehmi Tezer ve beraberindeki heyet baklavaları kapıp Uşakspor oyuncularının yanında soluğu aldı. Antrenman maçı bittikten sonra moral toplayan oyuncular afiyetle baklavaları yedi.

Uşkapsor

Uşakspor Teknik Direktörü Efrahim Alkın, Zafer kupası karşılaşması öncesi YSG muhabirine açıklamalarda bulundu.

Teşekkür ediyoruz öncelikle bugün Aşigolar grubunun ziyaretiyle mutlu olduk, gurur duyduk, onurlandık. Biz de onlara layık bir şekilde ligte Uşakspor’umuzu temsil etmeye çalışacağız. Biliyorsunuz yeni bir takım, yeni bir oluşum. Bu işler kolay olmuyor. 4 hafta oldu daha antrenmanlara başlayalı. 30 kişilik bir grubu yan yana bile getirseniz tanışmaları zor olur. Biz bunların sahada oynamalarını istiyoruz. Uşakspor’u en iyi lie getirmeye çalışıyoruz. Tabiki ki bu kulübün bir güvensiz ortamda olduğu durumlarda bu günlere getiren öncelikle başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Şu anda Uşakspor Türkiye’de güvenilir bir kulüp. Ve saygıdeğerliğini, daha önceki hürmetini görmeye başladı. Bu takım daha önce iyi yerleri görmüş bir takım. Şu anki pozisyondan daha iyi yerlere getirmek için beraberce çalışacağız. Bu işler zor, birden olmuyor. Elimizden geldiği kadar bu süreci hızlandırarak en iyi yere getirmek istiyoruz. Amacımız seyircilerimize, halkımıza, Uşaklılara layık bir takım yapabilmek. Herkesi bekliyoruz. Kapımız her zaman açık. Burası benim onun takımı değil, bu takım Uşak’ın takımı, Uşaklıların takımı” dedi.

Muhabir: Ece Yıldırım