Takım olarak sezona geç başladıklarını kaydeden genç teknik direktör, lige hem fiziksel hem taktiksel olarak günde çift antrenman yaparak hazırlandıklarını belirtti.

İşte Uşakspor Teknik Direktörü Efrahim Alkın’ın açıklamaları:

Değerli Uşakspor taraftarları!

 Öncelikle son zamanlardaki zor durumdaki Uşak sporu sahiplenerek güvenilir ve değerli bir kulüp haline getiren başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim bilindiği gibi sezona geç başladık. Bunun dezavantajlarını minimuma indirerek transfer komitesi ile beraber transferlerimizi gerçekleştirdik.

 Uşak'ta tesislerimizde 3 günlük antrenmandan sonra Afyon kampımıza başladık. Günde çift antrenman ile hazırlıklarımız devam ediyor. Oyuncu kalitemizi arttırarak hem fiziksel hem taktiksel olarak lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 10 günlük kaptandan sonra kendi tesislerimizde ligin ilk maçına kadar hazır hale geleceğiz.

Efrahim

Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı Eşme Belediyespor Uşak 1. Amatör Küme de iddialı

Geç başlamamızdan dolayı biraz zamana ihtiyacımız var. Oyuncularımız istek ve Arzuları bizi lig için umutlandırıyor. Takım olarak çok şeyler başaracak potansiyelimiz var. Yanımızda da en büyük destekçilerimizden olan aşigolar var. Onlarla beraber Uşak sporumuzu güzel günlere ulaştırmak en büyük temennimiz.

Bu takım, Uşak'ın hepimizin Herkesin bir yerinden tutarak Uşak sporumuzu en iyi noktaya getireceğimizden şüphem yok.

 Her şey yıllar sonra yeniden doğan Uşak spor için.

 Uşakspor taraftarına Saygılarımla…

Muhabir: SALİH KILINÇ