Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, 2024-2025 Futbol sezonunda 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Uşakspor ‘un teknik direktörlüğü için Efrahim Alkın ile el sıkıştıklarını açıkladı.

Uşak Spor Direktör (2)

Anlaşma törenine; Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Arslan ve Uşak Spor A.Ş. Kulübü Başkanı Necati Köksal ile birlikte yeni Teknik Direktör Efrahim Alkın katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Yalım; ““Hayırlı olsun. Tüm Uşaksporumuzu geçen ay bünyemize kazandırmıştık. Buz sezon 3. Lige mücadle edecek olan Uşakspor’un ekip kaptanı, yani hocaya ihtiyacı olduğunu hepimiz biliyoruz. Çünkü ekibi oluştururken başta hocamızın olması gerekiyor.

Teknik Direktör olarak Efrahim Hocam ile bugün anlaştık. Uşak’a ve Uşakspor’a hayırlı olsun.

Bu sezon çok güzel maçlar izlemek için tüm Uşaklı hemşerilerimizi futbol mabedi olan Bir Eylül Stadı’na takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Alkın; “En iyi olduğumuz yere kadar devam edeceğiz”

Uşakspor’un yeni Teknik Direktörü Efrahim Alkın konuşmasında; “Uşak’a, Uşakspor’a ve Uşakspor taraftarına yakışan bir takımla en iyi olduğumuz yere kadar devam edeceğiz.

Uşak'ta 3 buçuk milyon TL'lik vurgun önlendi Uşak'ta 3 buçuk milyon TL'lik vurgun önlendi

Tüm taraftarımızı stada takıma desteğe bekliyoruz. Tamamen Uşak’a ve Uşakspor’a yakışan bir takım oluşturacağız.. Herkesi iyi maçlar izleyeceği stadımıza bekliyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Teknik Direktör Efrahim Alkın Kimdir?

1972 Kütahya doğumlu Efrahim Alkın, Kütahyaspor alt yapısında futbol oynadıktan sonra 1991 yılında Kütahyaspor'da profesyonel oldu. 1994 yılına kadar Kütahyaspor'da futbol oynayan, taraftarların sevdiği ve kısaca EFO diye adlandırdığı Efrahim, Ağustos 1994'te İznikspor'a transfer oldu. Burada çok kısa kaldı ve aynı yılın Kasım ayı ara transferinde tekrar Kütahyaspor'a döndü. Kaptanlık yaptı. Ağustos 1996'da ligin iddialı ekiplerinden Petrolofisi'ne transfer oldu. Kader onu Temmuz 1997'de tekrar Kütahyaspor'la buluşturdu. 2000-2001 sezonundaki şampiyon olan Kütahyaspor kadrosunda yer aldı.

2003 yılında Afyonspor'a transfer yaptı. Burada bir yıl oynadıktan sonra Beden Eğitimi Öğretmeni olarak ataması çıkınca Çankırı'ya tayin oldu. Görev yeri olan Çankırı-Şabanözü İlçesinin takımı Şabanözü Belediyespor'da amatörlüğe dönerek hem oynadı, hem de antrenörlük yaptı. Burada görev süresince bu takımda kaldıktan sonra Kütahya'ya tayini çıktı. Burada atandığı Seyitömer Kasabası'nda Seyitömer Belediyespor ile anlaştı. Önce oynadı ve akabinde bu kulübe antrenör oldu.

Son olarak Kütahyaspor'u çalıştıran Teknik Direktör Efrahim Alkın, 2024-2025 Futbol Sezonunda Uşakspor’da teknik direktör olarak görev yapacak.

Uşak Spor Direktör (1)

Muhabir: Salih Kılınç