Uşaklılar bu akşam balık yiyecek Uşaklılar bu akşam balık yiyecek

Dün Balıkesirspor ile karşılaşıp 2-0 mağlup olan Uşakspor’dan yenilgi sonrası maç değerlendirmesi geldi.

Uşakspor, 2024-2025 Futbol Sezonunun 2. maçına çıktı. 15 Eylül Pazar günü Uşak 1 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşma Balıkesirspor 2-0 Uşakspor skoruyla sonuçlandı. Sezonun ilk yenilgisini alan Uşakspor, maç sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Uşakspor Maç-1

Uşakpsor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada yenilginin nedenlerinden bahsedildi. Uşakspor yenilgiyi kaçan fırsatların değerlendirilememesi, kötü bir hakem yönetimi ve oyuncu kadrosunda sakatlıkların olduğuna bağladı.

Uşakspor Maçı

Yapılan açıklamada, “Büyük uğraşlar ve güçlüklerle tekrardan şehrimize kazandırdığımız Şanlı UŞAKSPORUMUZ’u en iyi noktalara getireceğimizden kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Yönetimimiz ve teknik kadromuzun büyük çabaları ve gayretleri, UŞAKSPORUMUZU şanlı tarihine yakışır günlerine döndüreceğine yürekten inanmanızı istiyoruz.

Bugün Balıkesirspor karşısında güzel oyuna rağmen kaçan fırsatlar değerlendirilemedi. Gerek kötü bir hakem yönetimi,  gerek kadromuzun çok kısa sürede kurulması hem de kadromuzda sakatlıklardan dolayı bulunan eksikliklerden dolayı alınan mağlubiyet bizleri de üzmüştür. Yaklaşık 35 gündür ara ara gerçekleştirilen transferlerimiz ile en iyi kadronun kurulmasına gayret edilmiştir. Takımımız en kısa sürede daha iyi duruma gelerek güzel sonuçlar alacaktır.

Büyük Uşakspor ailesi Aşigolarımızın desteği ile sezon sonu çok güzel sonuçlara ulaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Büyük UŞAKSPOR taraftarına çağrımızdır; Hep birlikte elele, güçlü yarınlara…” İfadelerine yer verildi.

Muhabir: Ece Yıldırım