Yıllardır Uşakspor tribünlerinde onları coşturan ve 2017 yılında 1967 Uşaksporlular Derneği’ni kurarak 7 yıldır başkanlığını yapan Argan Arıcak, bu görevi bıraktığını açıkladı.

Başkanlık görevini bıraktığını sosyal medya sayfasından duyuran Arıcak; “Büyük Uşakspor taraftarı şanlı Aşigolar 7 sene önce kurduğumuz ve bugünlere kadar siz değerli halkımızın desteği ile her geçen gün büyüyen Uşaksporumuzun her platformda yanında olan sesi olan 1967 Uşaksporlular Derneği başkanlığını bugün itibariyle bırakma kararı aldım.

Argan (2)

Artık aileme ve kızımın eğitimi için daha fazla vakit ayırmaya özen göstereceğim. Kurulduğumuz günden bu yana bana desteklerini esirgemeyen tribün liderlerime, yönetim kurulu üyelerime, alt kurullarımıza ve siz değerli Uşak halkına teşekkürü bir borç bilirim.

Yeni sezon öncesinde göreve gelecek olan yeni arkadaşımın en büyük destekçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Uşaksporumuz var oldukça bu derneğimizde şartlar ne olursa olsun her daim yanında olacaktır…

Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı Uşak Güney Çevre Yolu 2026 yılına kaldı

Her güzel bir başlangıcın sonu elbette olacaktır. UŞAKSPOR bayrağını elimden geldiğince en tepede tutmaya arkadaşlarımla beraber özen gösterdim. Varsa hakkım sizlere benden tarafa helal olsun. Hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” ifadesini kullandı.

Tribünlerin sevilen isminin bu kararı aşigolar arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Kaynak: BÜLTEN