2023-2024 futbol sezonunda kötü bir dönem geçiren Uşakspor 3. Lige düşmüştü. Yeni sezonda ise deyim yerindeyse Uşakspor adeta küllerinden yeniden doğuyor. Uşakspor’un Uşak Belediyesi’ne devredilmesinin ardından birçok gelişme yaşandı. Uşakspor A.Ş.’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Necati Köksal oldu. 20 yılı aşkın bir zamandır Uşakspor’a hizmet eden Hasip Hayırcı Sportif Direktör oldu. Uşakspor’un teknik direktörü Efrahim Alkın oldu. Uşakspor yönteimi oluşturulurken yeni sezonda oynayacak oyuncularla da el sıkışıldı. Emre Karadağlı, Orhan Gülle, Mustafa Gundak, Mehmet Doğan ve Can Türk bu sezon Uşakspor formasıyla ter dökecek.

Profesyonel liglerde forma giymiş tecrübeli sol bek oyuncusu frikik ustası Emre Karadağlı ile 1 sezonluk anlaşmaya varıldı.

Emre Karadağlı

Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı Uşak’ta siber suçlardan aranan 1 kişi tutuklandı

Süper Lig’de forma giymiş tecrübeli orta saha oyuncusu Orhan Gülle ile 1 sezonluk anlaşmaya varıldı.

Orhan Gülle

Profesyonel liglerde forma giymiş tecrübeli orta saha oyuncusu Mustafa Gundak ile 1 sezonluk anlaşmaya varıldı.

Mustafa Gundak

Tecrübeli kaleci Mehmet Doğan ile 1 sezonluk anlaşmaya varıldı.

Mehmet Doğan

Geçen sezon Kütahyaspor’da forma giymiş tecrübeli kaleci Can Türk ile 1 sezonluk anlaşmaya varıldı.

Can Türk

Geçen sezon Toksr Erbaa sporda forma giymiş tecrübeli orta saha oyuncusu Bayduhan Taşova ile 1 sezonluk anlaşmaya vardı.

Bayduhan Taşova

Uşakspor 8 Eylül’de başlayacak 2024-2025 futbol sezonunda TFF 3. Ligde bir üst tura çıkmak için mücadele verecek. İlk karşılaşmasını 8 Eylül Pazar günü Ankara’da verecek takım, Etimesgut Belediyespor’a misafir olacak.

Muhabir: Ece Yıldırım