15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Yücetepe Camisi’nde şehitlerimizin ruhlarına ithafen Mevlid-i Şerif okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi. Duayı Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır yaptırdı.

Mevlit (1)

Konuyla ilgili uşak Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bayrağına, vatanına ve devletine sahip çıkmak için hürriyet, irade ve bekâsına yönelik girişilen ihanet kalkışmasına karşı hiç tereddüt etmeden silahlara göğsünü siper edip tankların önüne atılan, devletin bekası ve milletin huzuru için canını feda eden aziz şehitlerimizi anmak, gazilerimizi yâd etmek üzere 15 Temmuz Ruhu'nun milletimiz nezdinde ortak bir bilince dönüştürülmesi amacıyla İl Müftülüğümüzce Yücetepe Camiinde Cuma Namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okundu. Müftülük personelimizce 15 Temmuz münasebetiyle okunan 253 Hatm-i Şerifin duası yapıldı.  Tüm cemaatimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” bilgisi verildi.

Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi Uşak yöneticileri sporda hünerlerini sergiledi

Mevlit (3)

Mevlit programına; Uşak Vali Yardımcısı Burak Bozkurt Gürses, Uşak üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Fahri Semiz, Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlit (6)

Muhabir: SALİH KILINÇ