Emeklilerin hesaplarında inceleme yok! Emeklilerin hesaplarında inceleme yok!

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre, Bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının 6 ila 8 derece azalması bekleniyor. Rüzgarın Güney ve güneybatılı yönlerden kuvvetli, zaman zaman fırtına(51-75 km/sa) ve kuvvetli fırtına(75-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ayrıca kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı yapıldı. 

Yapılan son değerlendirmelere göre, bölgemizde bugün gece saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Denizli çevrelerinde yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli(30-70 kg/m^2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu gece saatlerinden itibaren bölgemizde beklenen rüzgârların; güney ve güneybatı yönlerinden fırtına (51-75 km/saat) ve yer yer kuvvetli fırtına (75-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İlçe Beklenen Hava En Yüksek
(°C)
Uşak Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel kuvvetli. 15
Eşme Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel kuvvetli. 15
Banaz Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel kuvvetli. 16
Sivaslı Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel kuvvetli. 14
Ulubey Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel kuvvetli. 15
Karahallı Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yağışlar yerel kuvvetli. 14
Kaynak: Bülten