Birbirinden anlamlı ve keyifli etkinliklerle dolu bu programda, Uşaklılar hem tarihle buluşacak hem de müziğin coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı Sıla bebek olayında yeni detaylar ortaya çıktı

31 Ağustos’ta “Kurtuluş” Tiyatrosu ile Tarihe Yolculuk
Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunu konu alan, ünlü yazar İskender Pala’nın kaleme aldığı “Kurtuluş” adlı tiyatro oyunu, 31 Ağustos’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.30’da sahnelenecek. Bu özel oyunda, şehrin kurtuluş mücadelesi sahneye taşınacak.

Kurtuluş

Kent Orkestrası’ndan Unutulmaz Bir Performans
Tiyatro oyununun ardından, 31 Ağustos akşamı 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda saat 21.00’de Kent Orkestrası sahne alacak.  Uşaklılar, orkestranın muhteşem performansıyla müzik dolu bir akşam yaşayacak.

Kent Orkestrası

Hatice Kunan ile Bitmeyen Enerji
Aynı akşam saat 21.30’da, Hatice Kunan’ın güçlü sesi ve enerjik sahne performansı ile müzik şöleni devam edecek. 15 Temmuz Şehitler Meydanı, bu keyifli konserle adeta müzikle buluşacak.

Hatice Kunan-1

1 Eylül’de Kurtuluş Korteji ile Tarih Canlanıyor
Uşak’ın kurtuluşunu simgeleyen geleneksel Kurtuluş Korteji, 1 Eylül 2024 saat 19.00’da Eski Belediye Binası önünden başlayarak şehrin sokaklarını tarih kokusuyla dolduracak. Tüm Uşaklılar bu coşkulu yürüyüşe katılarak kurtuluşun anlamını hep birlikte paylaşacak.

Kurtuluş Fotoğraf Sergisi ile Nostaljiye Yolculuk
1 Eylül günü saat 19.30’da Tiritoğlu Parkı’nda açılacak olan Kurtuluş Fotoğraf Sergisi, geçmişin izlerini taşıyan karelerle nostalji dolu bir deneyim sunacak.

Kurtuluş Fotoğraf Sergisi

Grup Birinci Kat ile Alternatif Müziğin Tadına Varın
Aynı gün saat 20.30’da, 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda sahne alacak olan “Grup Birinci Kat”, alternatif müziğin keyfini yaşatacak.

Birinci Kat

Necati ve Saykolar ile Coşku Zirveye Taşınıyor
1 Eylül akşamının kapanışı, saat 22.00’de Türk rock müziğinin sevilen grubu “Necati ve Saykolar”ın eğlenceli ve enerjik performansıyla gerçekleşecek. 15 Temmuz Şehitler Meydanı, bu muhteşem konserle müziğin coşkusunu zirvede yaşayacak.,

Necati Ve Saykolar

Uşak Belediyesi, tüm vatandaşları bu etkinliklere davet ederek, zafer ve kurtuluş coşkusunu birlikte yaşamaya çağırıyor.

Muhabir: Ece YILDIRIM