30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Uşak’ta da coşkuyla kutlandı.

Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasının ardından her yıl kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl da Uşak’ta coşkuyla kutlandı.

Uşak 30 Ağustos (1)

30 Ağustos Zaferinin 102. yıl dönümü, Uşak’ta düzenlenen törenle kutlandı. Uşak Valiliği koordinasyonunda düzenlenen programda 15 Temmuz Şehitler Meydanı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, kutlama mesajlarının okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşma ile devam etti.

5 bin TL ödül için 1 buçuk metrelik döneri yedi 5 bin TL ödül için 1 buçuk metrelik döneri yedi

Isa Ambakaya

Askerlik Şubesi Başkanı İsa Anbarkaya, törende yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türkiye Cumhuriyeti için taşıdığı önemi anlatarak katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.

Uşak 30 Ağustos

Uşak Fen Lisesi öğrencileri Emir Umut ve Cennet Ela Uğur, 30 Ağustos Zafer Bayramı temalı şiirleriyle törene katılanlardan büyük alkış aldı.

30 Ağustos Uşak

Ayna Gençlik ve Spor Kulübü ekibi Uşak yöresine ait halk oyunları gösterisiyle törene renk kattı. Gösteri, katılımcılar tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlendi.

Uşak 30 Ağustos Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, bayrak ve flama gruplarının yanı sıra Garnizon Komutanlığı Tören Mangası ve gazilerin katılımıyla gerçekleştirilen resmi geçit töreni ile sona erdi.

Muhabir: Ece Yıldırım